С наступающим Новым Годом и Рождеством Христовым!

С наступающим Новым Годом и Рождеством Христовым!

Шановні друзі!


Минув ще один рік — рік радісних і трагічних подій, рік важких рішень і великих досягнень.


2007 рік переконливо довів — ми здатні досягати поставлених цілей. У нас, звичайно, ще достатньо проблем, не все, що ми планували, зроблено. Але в цьому році були зроблені важливі кроки, ухвалені рішення, які мають вплинути на наш розвиток в довгостроковій перспективі, на декілька років уперед.


Новий рік — це особливе свято, це невидима межа між минулим і майбутнім, це свято сподівань і свято віри. Саме в ці дні все здається можливим, досяжним. Нехай це відчуття, ця наснага супроводжують нас протягом року, допомагають нам будувати щасливе життя, майбутнє України.


Дорогі друзі! Не дивлячись на те, що надворі зима, це по-справжньому тепле свято. Воно об’єднує нас навколо наших головних цінностей — любові до дітей, до батьків, до своїх близьких, до свого будинку, до своєї країни.


Хай Новий рік подарує вам міцне здоров’я та любов. Нехай світло Різдвяної зірки принесе вам нові надії, щастя та достаток. І нехай будуть щасливі поруч із вами всі, хто дорогий вашому серцю! Хай в Новому році кожен буде успішним у справах. Адже саме з них складається наше суспільне життя. Складається доля нашої рідної землі!


З Новим роком та Різдвом Христовим!

0
853
06.03.2019
Отзывов: 0

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
icon_viber icon_teleg icon_whatsapp icon_email