«Електролідер» набув статусу «Виробник кращих товарів 2007 року»

«Електролідер» набув статусу «Виробник кращих товарів 2007 року»

Всеукраїнський конкурс «Кращий вітчизняний товар року» за підтримки Президента України Віктора Ющенка проводиться вже не перший рік. Основною його метою є сприяння прискоренню науково-технічного прогресу та технологічного оновлення виробництва, підвищення рівня конкурентоспроможності вітчизняної продукції та виходу її на нові ринки збуту. Золотим символом конкурсу» та званням «Виробник найкращих вітчизняних товарів 2007 року». За цими та іншими показниками Харківська область набагато випередила інші регіони і втретє поспіль удостоєна звання «Регіон – лідер з виробництва найкращих вітчизняних товарів».

До нагороджених увійшла і компанія «Електролідер», яка в ході конкурсу в номінації «Виробництво продукції електротехнічної промисловості» отримала золотий символ конкурсу. Дипломами та медалями як «Кращий вітчизняний товар 2007 року» нагороджена: «Бритва електрична роторна триножева акумуляторно-мережева, автоматик, для сухого та вологого гоління «Breetex» BR 3202 «Etalon», «Бритва електрична роак. сухого та вологого гоління «Breetex» BR 2101 «Standart» та «Бритва електрична роторна триножева акумуляторно-мережева, автоматик, для сухого гоління «Новий Харків» НХ 8502 «Класик».
Під час виставкової акції у Національному комплексі «Експоцентр України» проводилась культурна програма за участю мистецьких колективів Харківщини. На експозиції області виступав фольклорний мистецький колектив "Рідна пісня" та лауреат міжнародного академічного рейтингу популярності та якості "Золота фортуна" співачка Ірина Балабай.
Під час церемонії урочистого відкриття виставкової акції 22 серпня відбулося вручення подарунків хлопцям та дівчатам з різних областей України – ровесникам держави (яким виповнилося 16 років 24 серпня 20007 року), серед яких Харківську область представляла Кравцова Ірина – школярка з Дергачівського району Харківської області.
Відзначено високий рівень організації виставкових експозицій та вагомий внесок у загальний успіх Харківщини на конкурсі таких підприємств як Торговий дім «Арго-Трейд» (президент Давидов Фелікс Савельєвич), ТОВ «Електролідер» (генеральний директор Вороний Анатолій Олексійович), Національний технічний університет «Харківський» політехнічний інститут» (ректор Товажнянський Леонід Леонідович).
0
842
06.03.2019
Відгуків: 0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
icon_viber icon_teleg icon_whatsapp icon_email