14 лютого коханим чоловікам дарують електробритви

14 лютого коханим чоловікам дарують електробритви
Дістав собі задоволення і порадуй своїх коханих!

Цілий рік ми проводимо в очікуванні прояву ніжних почуттів та уваги від


коханих. І ось скоро, зовсім скоро… 14 лютого прийде найромантичніший


свято з усіх свят – день Святого Валентина – свято всіх закоханих -


час привітань та подарунків, приємних сюрпризів та несподіванок, зізнань у коханні та симпатії.


А чи знаєте Ви, що:


  • поцілунок у його звичайній формі довгий час був невідомий полінезійцям, жителям Мадагаскару, багатьом племенам в Африці, ескімосам, японцям, китайцям та багатьом іншим народам. Китайці, наприклад, давно замість поцілунків просто терлися носами. Бірманці й досі не цілуються, а лише торкаються губами та носами "вдихають запах" один одного. Японці цілуються дуже скромно, при цьому оглядаються на всі боки, щоб ніхто не помітив, соромляться.

  • у деяких країнах незаміжнім жінкам кохані дарують одяг. Якщо дівчина приймає подарунок, це означає, що вона згодна вийти заміж за цього чоловіка.

  • Існує прикмета, згідно з якою перший чоловік, який зустрівся дівчині 14 лютого, має стати її Валентином незалежно від його бажання.

  • деякі люди вірять: якщо у день святого Валентина дівчина побачила дрозда, вона вийде заміж за моряка, якщо побачила горобця, то вийде заміж за бідняка і буде з ним щасливою, якщо щигла – за мільйонера.


Хтось уже приготував символічні подарунки та привітання на Валентинів день, а хтось ще думає, як привітати з днем святого Валентина та що подарувати на це свято своїм коханим? Для тих, хто ще не вирішив, як привітати з днем святого Валентина, яке привітання підібрати та які подарунки на Валентинів день подарувати – ми пропонуємо гарний асортимент хороших електробритв (напр. електробритва Breetex   та електробритва Новий Харків ) для чоловіків та елегантних епіляторів для жінок – чудових подарунків до цього чудового свята.
0
552
07.03.2019
Відгуків: 0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
icon_viber icon_teleg icon_whatsapp icon_email