Харківська область визначилася з найкращими товарами

Харківська область визначилася з найкращими товарами
Харківська компанія «Електролідер» 26 червня 2008 року взяла участь у виставці найкращої продукції Харківщини, яка відбулася у приміщенні Харківського академічного театру опери та балету під егідою державного підприємства «Харківський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації».


Основна мета конкурсу – визначити найкращу продукцію, роботу та послугу, ознайомити споживача регіону з найкращими товарами, а виробнику Харківської області – отримати гідну оцінку якості своєї продукції, роботи чи послуги.


Конкурс проводився у 3 номінаціях: продовольчі товари; промислові товари для населення та послуги у побутовій та виробничій сферах; товари виробничо-технічного призначення. Експертами та регіональною конкурсною комісією оцінювалася конкретна продукція, робота, послуга по малим, середнім та великим підприємствам.


Для товаровиробників Харківщини було надано чергову можливість отримати авторитетну оцінку якості своєї продукції, роботи чи послуги, поповнити низку гідної продукції до 100 найкращих товарів України та підвищити імідж підприємств нашого регіону на внутрішньому та зовнішньому ринках.


За результатами роботи регіональної конкурсної комісії компанія «Електролідер» стала переможцем обласного конкурсу якості «Краща продукція Харківщини» у номінації «промислові товари для населення» за виробництво якісної продукції бритва електрична триножева роторна «Новий Харків» НХ8502 «Класік», а також стала фіналістом Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 найкращих товарів України». Компанія «Електролідер» продемонструвала й іншу високоякісну продукцію, що випускається: 8 моделей електробритв ТМ «Breetex» для вологого та сухого гоління та електричні щипці для завивки волосся ЕЩ 15/220 «Локон-Харків» модель «Ольга».


Організатором «100 найкращих товарів» виступає Держспоживстандарт України. Сьогодні це єдиний державний конкурс якості продукції. При відборі претендентів використовується новітня система експертної оцінки, що ґрунтується на європейській моделі ділової досконалості.


Для ТМ «Новий Харків» перемога у цьому конкурсі – ще один крок до визнання чудових характеристик електробритви, а для підприємства – підтвердження правильності розвитку, спрямованого на підвищення конкурентоспроможності та впровадження сучасних методів управління якістю.


За словами генерального директора компанії «Електролідер» Анатолія Олексійовича Вороного: « Використовуючи лише високоякісну сировину та комплектуючі, ми принципово ставимо основне наше завдання: завжди приділяти особливу увагу якості, надійності та високій технологічності нашої продукції. Висока якість, надійність, гарантія на всю нашу продукцію не менше 12-ти місяців, а на деяку і 24 місяці, асортимент, що регулярно поповнюється, хороші відгуки клієнтів - все це вигідні відмінності, які роблять наші товари конкурентоспроможними і залучають велику кількість покупців з різних регіонів України та країн СНД.»
0
821
06.03.2019
Відгуків: 0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
icon_viber icon_teleg icon_whatsapp icon_email