Компанія «Електролідер» вдруге стала Лауреатом Всеукраїнського конкурсу «Найкращий вітчизняний товар року»

Компанія «Електролідер» вдруге стала Лауреатом Всеукраїнського конкурсу «Найкращий вітчизняний товар року»
У Києві 20 серпня в рамках загальнонаціональної виставки «Барвіста Україна'2008» відбулося урочисте нагородження учасників всеукраїнського конкурсу-виставки « Кращий вітчизняний товар 2008 року» , який проходив під патронатом Президента України та присвячувався 17-м роковинам Незалежності нашої держави.


За результатами конкурсу ТОВ «Електролідер» (генеральний директор Вороний Анатолій Олексійович) визнано виробником найкращих вітчизняних товарів та послуг. Три золоті медалі, за перемогу в кожній номінації, та золотий пам'ятний кубок стали нагородою за нашу роботу. Дипломами та медалями як «Кращий вітчизняний товар 2008 року» нагороджена: «Бритва електрична роторна триножева акумуляторно-мережева, автоматик, для сухого та вологого гоління «Breetex» BR 3100 « Optima », «Бритва електрична роторна двоно сухого та вологого гоління "Breetex" BR 4201 "Standar d flex " та електрощипці для завивки волосся ЕЩ 15/220-19 мм "Локон-Харків" модель "Ольга".


Завдяки високій якості, сучасному дизайну, невисокій ціні товари, вироблені компанією «Електролідер», швидко стають популярними серед користувачів, які цінують мобільність, комфорт, зручність. Прилади активно поширюються в регіонах України через мережі оптових та роздрібних магазинів і вже заслужили похвальні відгуки споживачів.


Колектив компанії постійно працює над питаннями підвищення якості продукції та задоволення зростаючих запитів споживачів. Перетворюючи на капітал свій творчий підхід і ноу-хау, «Електролідер» передбачає технологічний розвиток ринку електробритв, що постійно змінюється, з метою найвищого рівня якості та створення передових зразків бритвенних систем.
0
881
07.03.2019
Відгуків: 0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
icon_viber icon_teleg icon_whatsapp icon_email