Нагороди харківського губернатора переможцям загальнодержавної виставкової акції

Нагороди харківського губернатора переможцям загальнодержавної виставкової акції
4 вересня 2008 р. відбувся урочистий прийом, під час якого керівник області Арсен Аваков вручив нагороди облдержадміністрації переможцям загальнодержавної виставкової акції "Барвіста Україна -2008".



Звертаючись до присутніх, губернатор нагадав, що виставкову експозицію Харківщини було представлено 22 підприємствами, серед яких підприємства машинобудівного, аграрного комплексів, електротехнічної, легкої, харчової промисловості, завод із виробництва скла світової якості, навчальні заклади та галузеві інститути.
Арсен Аваков також зазначив, що у конкурсі взяло участь 43 підприємства області, які представили 76 видів продукції. Усі вони були нагороджені дипломами "Переможець конкурсу "Найкращий вітчизняний товар 2008 року" з врученням 76 золотих медалей.
19 підприємств визнано гідними звання "Виробник найкращих вітчизняних товарів 2008 року" з врученням золотих символів конкурсу, у тому числі й компанія «Електролідер» (генеральний директор – Вороний Анатолій Олексійович), яка
  вже другий рік поспіль стала Лауреатом Всеукраїнського конкурсу «Кращий вітчизняний товар року» , здобувши три золоті нагороди у номінації «Виробництво продукції електротехнічної промисловості».   Дипломами та медалями як «Кращий вітчизняний товар 2008 року» нагороджені: «Бритва електрична роторна триножева акумуляторно-мережева, автоматик, для сухого та вологого гоління «Breetex» BR 3100 «Optima», «Бритва електрична роак. сухого та вологого гоління «Breetex» BR 4201 «Standard flex» та електрощипці для завивки волосся ЕЩ 15/220-19 мм «Локон-Харків» модель «Ольга».


Високі технічні характеристики, використання сучасних технологічних рішень, сучасний дизайн, невисока ціна роблять товари , вироблені компанією «Електролідер», популярними у покупців та все більше споживачів роблять правильний вибір на користь нових торгових марок.


Керівник області також зазначив, що за кількістю золотих нагород Харківщина четвертий рік поспіль стала першою серед усіх регіонів України та удостоєна звання "Регіон – лідер з виробництва найкращих вітчизняних товарів року".
"Я впевнений, що продукція, відзначена нагородами, займе своє гідне місце на внутрішньому та зовнішньому ринках України, а науковий та виробничий потенціал Харківщини цілком достатній для перемоги у конкурсі та наступного року", - заявив Арсен Аваков.
0
745
07.03.2019
Відгуків: 0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
icon_viber icon_teleg icon_whatsapp icon_email