Чергова новинка від ТМ Breetex

Чергова новинка від ТМ Breetex
У липні 2008 р. компанія «Електролідер» випустила на ринок чергову новинку « Breetex » BR 4201 « Standard flex » . преміум-сегмента поєднала в собі рішення, які раніше застосовувалися тільки в представницькому класі. Вона відрізняється дивовижною керованістю та дивовижним комфортом, дуже зручна та максимально безпечна. У Breetex BR 4201 Standard flex органічно поєдналися такі поняття, як сучасний дизайн, вишуканість, динаміка, енергія, функціональність і мобільність.


Модель має продуманий до дрібниць дизайн, високу якість складання та матеріалів, завдяки чому її гідно оцінять люди, які прагнуть користуватися технікою високого класу. Модель має просте керування, одним із елементів якого є сучасний електронний вимикач. Прилад зручно лягає в руку, забезпечує мінімальне навантаження на кисть і не вислизає навіть при вологому голінні, завдяки прогумованому покриттю.


Сучасні рухливі ножі з підвищеним числом ріжучих елементів в парі з ультратонкими плаваючими сітками принципово нової конструкції з унікальними мікроотворами для уловлювання і зрізання ледь помітної щетини, ретельно притерті один до одного, голять чисто, залишаючи шкіру гладкою і чистою, не допускаючи. особою. За рахунок великої кількості отворів для захоплення волосків та особливої конструкції лез забезпечується висока ефективність кожного торкання бритвою.


Breetex BR 4201 Standard flex має систему повторення контурів обличчя, що складається з незалежних плаваючих ножів і незалежної плаваючої голівки ножового блоку . Така унікальна конструкція забезпечує оптимальне прилягання до шкіри для найкомфортнішого та найчистішого гоління.


Роторна система гоління забезпечує безшумну роботу без вібрації, а якісно виготовлені ножові пари в поєднанні з потужним двигуном - оптимальне та швидке гоління в будь-якому напрямку. Ножеві пари самозаточуються і здатні пропрацювати тривалий термін, не вимагаючи заміни.


Вологозахищена конструкція бритви " Breetex " BR 4201 " Standard flex " дозволяє використовувати найгігієнічніший спосіб її очищення - промивання бритвового блоку під струменем води після кожного використання . Як і належить приладам такого класу, ця бритва оснащена можливістю тривалої автономної роботи. Повна зарядка займає три години, про закінчення якої сигналізує індикатор. У той же час через з'єднувальний шнур з адаптером бритву можна підключити до мережі та негайно розпочати процедуру гоління.


Завдяки швидкісному двигуну процедура гоління займає зовсім небагато часу, при цьому бритва працює абсолютно безшумно.


Вбудований триммер допоможе швидко і акуратно підрівняти вуса і надати форму бороді. М'який дорожній чохол призначений для безпечного зберігання та перевезення приладу разом із аксесуарами. Щоб не пошкодити леза під час поїздок і запобігти потраплянню всередину сторонніх частинок, робочий блок щільно закривається захисним ковпачком.


Марка " Breetex " вже отримала нагороду міжнародної премії "Європейська якість" (березень 2007 р. Оксфорд, Великобританія) за відмінну якість своєї товарної лінійки.


Високі технічні характеристики, використання сучасних технологічних рішень, у тому числі плаваючих головок, що повторюють вигини обличчя і забезпечують швидке і гладке гоління, подвійних лез, що голять, індикаторів, що показують ступінь зарядженості акумулятора, можливість промивання водою, а також швидкої підзарядки протягом 2 годин. роблять електробритви B REETEX популярними у покупців та все більше споживачів роблять правильний вибір на користь цієї торгової марки.
0
823
07.03.2019
Відгуків: 0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
icon_viber icon_teleg icon_whatsapp icon_email