Відкриття 25-го авторизованого сервісного центру BREETEX

Відкриття 25-го авторизованого сервісного центру BREETEX
Компанія " Електролідер " повідомляє про відкриття нового (вже двадцять п'ятого в Україні) авторизованого сервісного центру у м. Тернополі з гарантійного ремонту та сервісного обслуговування електробритв виробництва ТОВ «ВКФ Електробритва-Харків».


Спеціалізований сервісний центр у м. Тернополі здійснює ремонт електробритв «Новий Харків» та « Breetex» будь-якої складності. Гарантійний ремонт електробритв «Новий Харків» та   « Breetex» у наших авторизованих сервісних центрах – це надійність та якість виконання робіт, які можуть забезпечити бездоганне функціонування побутової техніки протягом тривалого часу. Нещодавно, буквально кілька днів тому, відкрилися сервісні центри з обслуговування харківських електробритв у містах Лубни та Ялта.


Якщо Вам потрібний оперативний ремонт електробритви «Новий Харків» та   « Breetex» , у наших сервісних центрах створені всі умови для вирішення Ваших завдань. Сервісні центри завжди мають необхідні запчастини, а кваліфіковані майстри виконують всі ремонтні роботи якісно, точно і в узгоджений термін. Придбані у нас запчастини для електробритв та ремонт, виконаний у авторизованому сервісному центрі – це найкраща гарантія тривалого терміну служби техніки. Наші досвідчені фахівці можуть вирішити будь-які питання, пов'язані з ремонтом електробритви «Новий Харків» та   « Breetex» . У наших сервісних центрах працюють дипломовані фахівці, які мають великий професійний досвід і здатні вирішити питання будь-якої складності в такій сфері як ремонт електробритв . Завжди є високоякісні запчастини для електробритв від виробника.


На всі роботи, виконані майстрами авторизованих центрів, поширюється гарантія до 3 місяців. Ви завжди можете знайти нас та звернутися за допомогою у ремонті електробритв «Новий Харків» та «Breetex» до професіоналів, які знають все про ремонт побутової техніки .


Гарантійний ремонт електробритв «Новий Харків» та   « Breetex» є одним із найважливіших напрямків роботи наших сервісних центрів. Якщо у вас зламалася електробритва та ремонт необхідний, зверніться до нас, щоб отримати сервісне обслуговування на рівні сучасних європейських стандартів. Наші фахівці завжди готові в найкоротший термін виконати діагностику та ремонт електробритви , завжди в наявності запчастини до електробритв. Ми працюємо з максимальною оперативністю, заощаджуючи Ваш час та гроші.

\n

Наявність кваліфікованих співробітників та сучасного спеціалізованого обладнання дозволяє нашим сервісним центрам здійснювати ремонт електробритв «Новий Харків»   і   « Breetex» швидко та якісно. Ми можемо виконати ремонтні роботи з усунення поломки будь-якої складності. Звертаючись до нас, Ви можете бути впевнені, що ремонт електробритви буде завершено точно у строк, узгоджений з Вами, та виконаний максимально якісно. Якщо Вам необхідний ремонт бритви , гарантійне або післягарантійне обслуговування, професіоналізм та досвід наших співробітників гарантують Вам найвищу якість виконання будь-яких видів робіт.


Адреса сервісного центру у м. Тернопіль:


«Сервісний центр «СІМ», вул. Чалдаєва, 2, тел. (0352) 26-30-13


Дізнатися адреси інших регіональних сервісних центрів, а також поставити додаткові запитання можна за телефонами: тел. (057) 752-81-51, моб. (096) 942-90-29 .
0
814
11.03.2019
Відгуків: 0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
icon_viber icon_teleg icon_whatsapp icon_email