Електробритва Харків Х-7500

5
18
Хіт
Новинка
Код: H7500
Виробник: Харків
В наявності

Продовження гарантії до 3 років

769 грн.
Скорочений опис
Роторна електробритва призначена для сухого гоління і ідеально підходить для використання як вдома, так і в подорожах. Вона працює від електромережі та оснащена функцією автоматичного вибору напруги, що дозволяє використ...
Читати далі...
Характеристики
Вид гоління - Сухе
Кількість головок - 3
Очищення - Суха
Переглянути все
Оплата
Оплата
Visa/MasterCard, LiqPay, WayForPay, Monobank, Безготівкова оплата на рахунок ФОП, Картковий рахунок, Готівкою
Гарантія
Гарантія
Гарантія 12 місяців, обмін повернення товару протягом 14 днів
Доставка Новою поштою
Доставка Новою поштою
Вартість доставки згідно з тарифами Нової пошти по Україні 1 - 3 дні, самовивіз

Роторна електробритва призначена для сухого гоління і ідеально підходить для використання як вдома, так і в подорожах. Вона працює від електромережі та оснащена функцією автоматичного вибору напруги, що дозволяє використовувати її у різних країнах світу без використання додаткових адаптерів.

Основні особливості електробритви Харків Х-7500

Бритвенний блок

Електробритва оснащена знімним блоком для гоління з трьома плаваючими головками. Ці головки забезпечують щільне прилягання до шкіри, що дозволяє досягати ідеального результату при кожному голінні. Ножі, що самозаточуються, з легованої сталі ефективно зрізають волоски будь-якої довжини, роблячи гоління швидким, чистим і комфортним.


Зручність використання

Цікавий дизайн і спеціальне покриття, що не ковзає, роблять цю модель електробритви дуже зручною у використанні. Одна велика механічна кнопка включення полегшує процес експлуатації.


Тример

Ця модель обладнана спеціальним триммером для підстригання вусів та бороди. Тример відкривається натисканням на кнопку, що дозволяє швидко і зручно підрівнювати волосся на скронях і створювати рівні лінії.


Електробритва

працює від мережі з напругою 220В і має автоматичний вибір напруги від 100 до 240В, що робить її ідеальним супутником у поїздках. Потужність пристрою складає 6 Вт. Для безпеки передбачено обмеження на тривалість одного сеансу гоління 10 хвилин, після чого рекомендується зробити перерву на 50 хвилин.


Комплектація

  • Електробритва Х-7500
  • Зарядний пристрій
  • Чохол для зберігання та транспортування
  • Щітка для чищення
  • Інструкція користувача

У комплект входить спеціальний дорожній чохол, який забезпечить захист та зручність транспортування бритви. Також передбачено захисний ковпачок для запобігання пошкодженню сіток.

Електробритва Харків 7500 - це надійний пристрій для комфортного та якісного гоління. Завдяки її інноваційним функціям та зручності у використанні, вона стане незамінним помічником у догляді за вашою зовнішністю .


Основні характеристики Електробритва Харків Х-7500

Вид гоління Сухе
Кількість головок 3
Очищення Суха
Тип Роторний
Колір корпусу Чорний
Відгуки про Електробритва Харків Х-7500
5
5 star-y-icon.svg
18
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0
5
Богдан Ігорович.
19 Вересня, 2024
З моменту покупки Х-7500 Мені дуже подобалось використання цієї електробритви. Вона працює дуже тихо і допомагає швидко та комфортно вибрити бороду. Батарея тримає досить довго, а саме виконання відмінне. Рекомендую цей товар усім, хто шукає надійний і якісний продукт.
5
Артемій Григорович
3 Вересня, 2024
Заказал данную электробритву для себя, все понравилось. Удобная рукоятка, хорошо лежит в руке. Бреет чисто и без раздражения кожи. Рекомендую.
5
Олег Володимирович
13 Липня, 2024
Данна електробритва виявилася відмінною в справі бриття волосся. Вона легка у використанні і дуже зручна у руках. Результат бриття завжди вийшов бездоганно, а шкіра після використання залишалася гладенькою і не подразненою. Я задоволений своїм придбанням і рекомендую цей товар іншим користувачам.
5
Анатолій Григорович
29 Червня, 2024
Товар відповідає своїй ціні, функціональний і простий в управлінні. Завдяки йому зручно відходити від звичайного бриття зі станком. Дякую за якісний продукт!
5
Олександр Кузьмич
29 Квітня, 2024
Дана електробритва добре виконує свою функцію. Вона легка у використанні, має гарну робочу частину і при цьому не подразнює шкіру. Зарядка тримає достатньо довго, щоб встигнути вибрити волосся без перерви. Я задоволений придбанням цього товару.
Питання та відповіді (FAQ) Електробритва Харків Х-7500
Немає запитань про цей товар.
Рекомендовані товари
icon_viber icon_teleg icon_whatsapp icon_email