Електробритва Новий Харків НХ-8524 «Фаворит»

5
33
Акція
Хіт
Новинка
Код: NH8524F
Виробник: Новий Харків
В наявності

Продовження гарантії до 3 років

999 грн.-4 % 959 грн.
Скорочений опис
Електробритва НХ-8524 «Фаворит» - це ідеальне рішення для сучасних чоловіків, які цінують якість, комфорт та стиль. Ця модель поєднує передові технології та елегантний дизайн, що робить її незамінним помічником при щоден...
Читати далі...
Характеристики
Вид гоління - Сухе
Кількість головок - 3
Очищення - Суха
Переглянути все
Оплата
Оплата
Visa/MasterCard, LiqPay, WayForPay, Monobank, Безготівкова оплата на рахунок ФОП, Картковий рахунок, Готівкою
Гарантія
Гарантія
Гарантія 12 місяців, обмін повернення товару протягом 14 днів
Доставка Новою поштою
Доставка Новою поштою
Вартість доставки згідно з тарифами Нової пошти по Україні 1 - 3 дні, самовивіз

Електробритва НХ-8524 «Фаворит» - це ідеальне рішення для сучасних чоловіків, які цінують якість, комфорт та стиль. Ця модель поєднує передові технології та елегантний дизайн, що робить її незамінним помічником при щоденному догляді за собою.


Основні характеристики електробритви НХ-8524 «Фаворит»


Електробритва Харків НХ 8524 призначена для сухого гоління та є відмінним вибором для чоловіків з чутливою шкірою. Пристрій оснащений трьома голівками для гоління, що забезпечує велику площу гоління за один прохід, в порівнянні з моделями з двома головками.


Бритовна система
У Фаворіті три гоління гоління розміщені в рухомому блоці. При натисканні блок прогинається, що дозволяє бритві точніше слідувати контурам обличчя. Кожна головка оснащена двома доріжками, через прорізи яких захоплюється волосся, а ножі, що рухаються знизу, зрізають його, забезпечуючи чисте і комфортне гоління.


Харчування та потужність

Електробритва Новий Харків НХ 8524 працює виключно від мережі, що гарантує постійну потужність та ефективність гоління. Пристрій оснащений швидкісним двигуном, завдяки чому процес гоління займає мінімальний час. При цьому бритва працює дуже тихо, не завдаючи дискомфорту оточуючим. На корпусі передбачено індикатор увімкнення, який допомагає легко визначити, коли пристрій готовий до роботи.


Технічні характеристики :

  • Потужність: не більше 6 Вт
  • Автоматичний вибір напруги: від 100 до 240 В


Режим роботи

Електробритва Харків Фаворит призначена для короткочасного використання. Щоб пристрій служив довго, рекомендується обмежити час безперервного гоління до 10 хвилин, після чого необхідна перерва щонайменше 50 хвилин.

Не проґавте можливість зробити щоденний догляд за собою простіше та приємніше за допомогою НХ-8524 «Фаворит». Замовте свою електробритву вже сьогодні та особисто оціните всі переваги сучасних технологій .

Основні характеристики Електробритва Новий Харків НХ-8524 «Фаворит»

Вид гоління Сухе
Кількість головок 3
Очищення Суха
Тип Роторний
Колір корпусу Чорний
Відгуки про Електробритва Новий Харків НХ-8524 «Фаворит»
5
5 star-y-icon.svg
33
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0
5
Олександр Петрович
12 Жовтня, 2024
Электробритва Новый Харьков НХ-8524 «Фаворит» відмінно справляється зі своєю функцією. Вона дуже зручна у використанні і миттєво позбавляє від непотрібного волосся. Не викликає подразнень шкіри і працює дуже тихо. Мені подобається її дизайн і я задоволений результатом роботи цього пристрою.
5
Ім'я: Максим Сергійович
12 Вересня, 2024
Електробритва Новий Харків НХ-8524 "Фаворит" - відмінний вибір для тих, хто шукає якісний та ефективний спосіб гоління. Ця модель добре чистить шкіру, не викликаючи подразнень, досить комфортна у використанні. Зарядка тримається довго, що дуже зручно під час подорожування. Рекомендую!
5
Станислав
8 Вересня, 2024
 Отличная бритва для ежедневного использования.
5
Артемій Олександрович
11 Серпня, 2024
Я придбав цю електробритву та вражений результатом. Вона забезпечує блискучо чисте гоління без подразнень на шкірі. Дуже задоволений своїм покупкою і рекомендую всім, хто шукає ефективний та комфортний спосіб для гоління.
5
Ігор Сергійович
27 Липня, 2024
Я придбав цю електробритву і взагалі задоволений її роботою. Вона добре підходить для щоденного використання і гладко проковзує по шкірі. Зарядка тримає досить довго, що дозволяє використовувати її без постійного підключення до мережі. Рекомендую для тих, хто шукає надійний і якісний продукт за прийнятну ціну.
Питання та відповіді (FAQ) Електробритва Новий Харків НХ-8524 «Фаворит»
Елена Малиновская
17 Жовтня, 2024
Купила электробритву мужу на подарок, ему не понравилось, я могу вернуть, он не может подсоединить разъём в бритву, не получается, он пожилой человек и у него Панкерсона, такая вот проблема
Рекомендовані товари
icon_viber icon_teleg icon_whatsapp icon_email