Блог

Роторна чи сіточна електробритва, яку вибрати?
1833
Роторна чи сіточна електробритва, яку вибрати?
Перед покупкою своєї першої електробритви у чоловіків часто виникає питання: Чим відрізняється роторна електробритва від сіткової?Роторна електробритва. ТТакі бритви оснащуються 2-3 голками, що голять, які знаходяться по відношенню один до одного під деяким нахилом і повторюють форму обличчя. Бритви роторної системи голять чистіше, краще голять грубу щетину і термін служби голів, що голять в ..
Чому пілотам літаків не можна носити бороду?
1609
Чому пілотам літаків не можна носити бороду?
Ви колись звертали увагу на зовнішній вигляд пілотів? У них є одна відмінна риса – вони завжди гладко поголені. І це зумовлено не просто статутом, а безпекою всіх пасажирів літака.Справа в тому, що у разі екстреної ситуації, пілоти повинні надягти кисневі маски. Але за наявності пишної бороди маска просто не буде щільно прилягати до обличчя, і це викличе кисневе голодування. А управління літаком п..
Сорочинський ярмарок 2017
1210
Сорочинський ярмарок 2017
«Свіжість ранку віяла над Сорочинцями, що прокинулися. Клуби диму з усіх труб помчали назустріч сонцю, що здалося. Ярмарок зашумів. Вівці забіліли, коні заржали; крик гусей і торговок помчав знову по всьому табору…» - так описував Н.В.Гоголь початок дня Сорочинського ярмарку. Саме його твір зробив ярмарок знаменитим далеко за межами України. Минули роки, десятиліття, століття, а це яскраве та гала..
Нове життя електробритви "Харків"
1126
Нове життя електробритви "Харків"
У журналі Бізнес 25м номері від 19.06.2017, з'явилася стаття з назвою "Нове життя електробритви "Харків". Випуск більшою мірою присвячений Харківському регіону та його передовим підприємствам, серед яких своє місце зайняла історія підприємства "Електробритва Харків" (стор 36- 39)...
Виставка «Електробритва «Харків» 60 років!!!
1143
Виставка «Електробритва «Харків» 60 років!!!
Виставка «Електробритва «Харків»: минуле та сучасне»,присвячена 60-м роковинам з дня випуску першої в Україні електробритви 16 декабря 2016 года в 12.00 в «Харьковском историческом музее имени Н.Ф.Сумцова» (г. Харьков, ул. Университетская, 5, 3-й этаж) состоится открытие выставки «Электробритва «Харьков»: прошлое и настоящее», посвященной 60-й годовщине со дня выпуска первой в Украи..
З Днем Державного Прапора України!
1475
З Днем Державного Прапора України!
День Державного Прапора - це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня..
ЗІ СВЯТОМ 1 МАЯ!
908
ЗІ СВЯТОМ 1 МАЯ!
Від щирого серця вітаємо зі святом 1 Травня!Зичимо щастя, здоров’я, весняного тепла! Натхнення, творчої праці! Хай першотравневі свята принесуть Вам і Вашим близьким радість та задоволення! Хай панує мир, злагода та добробут у Ваших оселях!..
Вітання з Пасхою 2016!
1366
Вітання з Пасхою 2016!
Весна розквітла наче казка, І сяє сонцем височінь небес. Вітаємо зі світлим святом Великодня! Христос Воскрес!..
З Масляною 2016!
1174
Бритовий верстат чи електробритва?
6880
Бритовий верстат чи електробритва?
Бритовий верстат чи електробритва? Спор чоловіків в ім'я ранкової свіжості. Диспут, чим краще голитися, триває вже довгий час. Підхід у чоловіків до цієї, безперечно, важливої ​​гігієнічної процедури різний. Одні до неї ставляться недбало, інші звично, як до буденної необхідності, ну, а треті перетворили гоління на задоволення. Голяться зазвичай вранці, хоча деякі чоловіки роблять це ввечері, щоб ..
Електросушарка для взуття як необхідний атрибут нашого життя
1266
Електросушарка для взуття як необхідний атрибут нашого життя
Климатические условия в нашей стране такие, что «мокрый сезон» может длиться, увы,  до восьми месяцев. И все эти месяцы мы вынуждены спасать свою обувь от сырости.  Мокрая обувь, сама по себе, неприятное явление, особенно, когда она за ночь не успела высохнуть, а с утра ее приходится надевать . Но она, будучи плохо просушенной, может привести к простудным заболеваниям, а может стать расс..
З Новим Роком 2016
875
З Новим Роком 2016
Дорогие друзья, коллективы компаний Электролидер и Электробритва-Харьков искренне поздравляет Вас с наступившим Новым 2015 годом!  Желаем вам, чтобы в Новом году ваши родные и близкие были счастливы и здоровы,а работа приносила лишь удовольствие и материальный достаток...
icon_viber icon_teleg icon_whatsapp icon_email