Блог

Параметри електробритв: на що звернути увагу
1713
Параметри електробритв: на що звернути увагу
Швидка зарядка Ця функція актуальна для бритв, що повністю розрядилися, в той час коли ви поспішайте, а скористатися бритвою просто необхідно. Швидка зарядка достатня для одного сеансу голитися і зазвичай займає від 1 до 6 хвилин. Вага Вага пристрою без урахування додаткових аксесуарів. Буває від сотні грамів до півкілограма. Водонепроникний корпус Наявність водонепроникного корпусу у бритви ма..
Допомога у питанні: як вибрати електробритву?
1028
Допомога у питанні: як вибрати електробритву?
Основными критериями выбора электробритвы являются её технические характеристики, внешний вид и эргономика. Внешний вид и эргономика в большинстве своём параметры сугубо индивидуальные, а вот на технических и конструктивных особенностях стоит остановиться подробнее. Ниже приведен основополагающий список параметров для выбора бритвы:Роторная и сеточная бритвенная системаЧисло головок и их..
Переваги використання електробритви
1020
Переваги використання електробритви
Классические безопасные и небезопасные бритвы обладают одной простой функцией удалять растительность с лица и тела. Чтобы обеспечить скольжение по коже, необходимо пользоваться пеной или гелем, а для размягчения волосков и умывания нужна вода. У таких бритв существенным плюсом является острота лезвий, что обеспечивает быстроту бритья. Но этот же плюс и их недостаток, так как лезвия очень..
Доступна бритва для будь-якого чоловіка
982
Доступна бритва для будь-якого чоловіка
Електричні бритви , епілятори та машинки для стрижки – наймасовіший вид споживчої техніки для догляду за собою. Тим не менш, серед усіх цих пристроїв є і свої хіти – апарати, які найчастіше купують. Очевидно, що в масовому порядку купувати погані речі люди не будуть, тому за приладами, що продаються, можна вибудувати рейтинг електробритв. Сьогодні йтиметься про електробритву вересня-місяця 2010 р..
Переваги та недоліки різних способів видалення волосся з поверхні шкіри
793
Переваги та недоліки різних способів видалення волосся з поверхні шкіри
Дерматолог доктор Дженніфер Джонс може допомогти дати оцінку жіночих способів видалення волосся. Вологе гоління Леза, що ковзають вологою шкірою, зрізають волоски з поверхні шкіри. Відмінний вибір для зайнятих жінок. Підходить для: ніг, пахв, лінії бікіні. Переваги: швидкий, ефективний, безболісний спосіб. Крім того, відлущуються сухі клітини шкіри на ногах, і вони виглядають ще гладкішими. ..
Небагато історії появи електробритви
1223
Небагато історії появи електробритви
Перша електрична бритва була винайдена американським полковником Джейкобом Шиком далекого 1923 року. Конструкція бритви передбачала наявність двох ножів – рухомого та нерухомого. Рухомий ніж рухався маленьким електродвигуном. Волоски потрапляли всередину гоління гоління крізь прорізи. Нерухомий ніж-сітка, отже, не лише зрозумілим чином брав участь у голінні, а й захищав шкіру від порізів. Згодом ..
Як вибрати правильний електрофен?
1305
Як вибрати правильний електрофен?
Красота - главное оружие в жизни женщины. Благодаря красивой и ухоженной внешности женщина может добиться очень многого. Лицо женщины _ визитная карточка ее красоты и Секрет Успеха.Многие стилисты утверждают, что облик человека формирует, прежде всего, прическа. Хорошо уложить волосы можно при помощи парикмахера-стилиста или своими силами, в силу обстоятельств ко второму способу мы прибегаем гораз..
Підказка для жінок при виборі електробритв
719
Підказка для жінок при виборі електробритв
При виборі електробритви в подарунок коханому необхідно звертати увагу на зручність у використанні та якість гоління. Це можна визначити за характеристиками приладу. 1. Для початку слід вибрати тип системи гоління. Усі бритви діляться на роторні та сіткові. У бритв першого типу на робочій поверхні розташовані два або три круглі диски, які утворені вібруючими ножами, що забезпечує чисте гоління ..
Машинки для стрижки волосся МІКМА: краса не вимагає жертв
1025
Машинки для стрижки волосся МІКМА: краса не вимагає жертв
Немногие, к сожалению,   любят дома стричься. Да и не все умеют это делать, что с помощью машинки, что без неё. Этот инструмент куда уместнее в руках профессионала. В симбиозе с ножницами и другими парикмахерскими приспособлениями она помогает специалисту выкроить из заросшего чуда, сидящего пред ним в кресле, пригожего гомо сапиенса. Любители всего нового и неизведанного всё же мог..
Плідна участь компанії Електролідер у виставці побутової техніки
793
Плідна участь компанії Електролідер у виставці побутової техніки "Domestica"-2010 м. Київ
8 -11 сентября 2010 года в Международном выставочном центре (Броварской проспект 15, г. Киев) одновременно прошли 4 выставки выставочной компании “Парус Экспо Медиа”, в том числе - специализированная выставка бытовой техники “Domestica”, которая при поддержке Ассоциации предприятий бытовой техники и электроники проводится во второй раз и является знаменательным событи..
Про бритва
1536
Про бритва
Про бритва Щоб зрозуміти причини, через які ми голимось, і звідки все це пішло, подумки перемістимося на кілька тисячоліть тому. Адже історія гоління майже така ж стара, як людство: близько 20 000 років тому наші прабатьки почали видаляти волосся на обличчі та тілі. Про причину того, чому гоління стало важливою частиною життя багатьох давніх чоловіків, можна лише здогадуватися. Але в справу йшло..
Міжнародна виставка побутової техніки DOMESTICA відкривається 8 вересня 2010 року
698
Міжнародна виставка побутової техніки DOMESTICA відкривається 8 вересня 2010 року
Шановні пані та панове! Компанія « Електролідер » спільно з московським заводом «МІКРОМАШИНА» для зміцнення та розвитку взаємин, презентації новинок, проведення ділових переговорів запрошує Вас відвідати стенд фірми № C 9 на Міжнародній виставці побутової техніки DOMESTICA, яка відбудеться з 8 по 11 вересня 2010 року у Міжнародному виставці центрі (Броварський пр-т, 15, м.Київ). ПІДТРИМКА Асоці..
З Днем Незалежності України 2010р!
833
З Днем Незалежності України 2010р!
Шановні партнери!Прийміть найщиріші вітання з Днем Незалежності України – святом нашої державності, символом свободи та віри в майбутнє!Роки незалежності стали випробовуванням для українців на зрілість, мудрість та стійкість життєвих принципів. Сьогодні ми усвідомлюємо, що творення держави - це наш спільний обов’язок. Відданість своїй справі, високий професіоналізм, відчуття патріотизму стануть на..
Романтика цілком можлива. Фен МІКМА-820 компакт
804
Романтика цілком можлива. Фен МІКМА-820 компакт
Ясна річ, фен – прилад для сушіння та укладання волосся. Але в даному випадку, у випадку з новинкою від МІКМА – феном МІКМА-820 компакт із нової ексклюзивної серії – романтика цілком можлива. Адже виробник позиціонує фен МІКМА-820 як фен для мандрівок! А в подорожах романтики хоч греблю гати. Але будь-яка романтика, чи то зустріч заходу сонця на найкрасивішому грецькому острові Кос - перлині Егей..
Побутова техніка "МІКМА" - Новинки, які нікого не залишать байдужим
817
Побутова техніка "МІКМА" - Новинки, які нікого не залишать байдужим
На українському ринку побутової техніки нарешті у повному обсязі з'явилася російська торгова марка "МІКМА" . Тепер Вам не треба їхати до Москви - електричні кавомолки , електрочайники, компактні та зручні фени , електромашинки для стрижки волосся , тримери , неперевершені косметичні прилади на допомогу модницям і, звичайно ж, знамениті електробритви "Мікма" Ви можете придб..
Бритва "Новий Харків" НХ9512 «Старт»
911
Бритва "Новий Харків" НХ9512 «Старт»
Використовуйте електробритву Новий Харків НХ9512 «Старт» для того, що позбутися небажаного волосся навколо Вашого підборіддя, губ, на ногах, і навіть більше. Більше ніякого роздратування. З Новим Харковом НХ9512 «Старт» це дуже легко та просто. Вам більше не доведеться турбуватися через небажане волосся. Переваги бритви: зручна практична компактна безпечна доступна приємна для Вашої шкіри упові..
Мікма машинки для стрижки
1076
Мікма машинки для стрижки
Для того, чтобы сделать красивую стрижку, вовсе не обязательно быть профессиональным парикмахером: достаточно лишь выбрать нужную насадку и нажать на кнопку — машинка для стрижки волос сделает все остальное за вас. Машинки для стрижки волос МИКМА от известного московского завода "Микромашина" - производителя знаменитых российских электробритв "МИКМА" -  &nbs..
Секрети догляду за віями. Пляскай віями та злітай за допомогою приладів МІКМА для завивки вій
907
Секрети догляду за віями. Пляскай віями та злітай за допомогою приладів МІКМА для завивки вій
Краса жінки - не в одязі, який вона носить, не в її фігурі, і не в зачісці. Краса жінки повинна бути видна в її очах, це двері в її серці, те місце, де живе кохання. Кожна справжня жінка хоче, щоб її очі були прекрасними та виразними, а вії густими, довгими, пухнастими та гарно вигнутими. Вважають, що очі – дзеркало душі і якщо це так, то вії її обрамлення. Красиві густі вії дозволяють зробити..
icon_viber icon_teleg icon_whatsapp icon_email